Jeg fotograferer hovedsakelig i Oslo og på Østlandet, men reiser gjerne lenger. Ikke nøl med å ta kontakt. 

Nedenfor finner dere noen priseksempler. Dersom dere ønsker en skreddersydd pakke eller om dere har spørsmål gleder jeg meg til å høre fra dere. Benytt dere av kontaktskjemaet nederst på siden.


Vielse og portretter

Denne pakken inkluderer ca. 3 timer fotografering og et planleggingsmøte i forkant. Jeg dokumenterer vielsen og tar portretter og gruppebilder i forkant eller etterkant av vielsen. Jeg passer også på å dokumentere små øyeblikk mens gjestene venter i forkant av vielsen, og gratulasjoner og smil i etterkant. Dere får ca. 150 høyoppløselige bilder. 

8000,-


Halv dag

Denne pakken inkluderer ca. 5 timers fotografering og et planleggingsmøte i forkant. Jeg dokumenterer brudens eller brudgommens forberedelser, drar til vielseslokalet i god tid for å ta bilder av stemningen blant gjestene, tar portretter og gruppebilder etter vielsen og blir med brudeparet til festlokalet for å dokumentere mottakelsen. Dere får ca. 200 høyoppløselige bilder. 

14 000,-


Hel dag

Denne pakken inkluderer ca. 10 timers fotografering og og et planleggingsmøte i forkant. Jeg dokumenterer fra forberedelser til kakekutting og fest, og alle de fine øyeblikkene i mellom. Dere får ca. 350 høyoppløselige bilder.

25 000,-

Gleder meg til å høre fra dere!

Navn *
Navn